مدیر شبکه بهداشت درمان چرام از بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط اتاق اصناف اداره صمت در هفته اول ماه مبارک رمضان خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت درمان چرام از بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط و اتاق اصناف اداره صمت در هفته اول ماه مبارک رمضان جهت بررسی روند اجرای طرح سلامت در رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان؛ مهندس حسن هدایت نیا گفت: در قالب طرح سلامت رمضان، از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی بویژه مراکز تهیه بامیه و زولبیا، قنادیها و شیرینی پزی های شهر چرام انجام شد.
وی افزود: در این بازدیدها 20 کیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شناسایی شد و 20 مرکز از جمله قنادیها و رستورانها سو پر مارکتها مراکز تهیه آش حلیم مورد بازدید قرار گرفتند.
وی یادآور شد: در طرح سلامت رمضان که از اول تا پایان ماه مبارک در شهرستان اجرا می شود بازرسان بهداشت محیط از ساعت هشت صبح تا هشت شب بر مراکز عرضه و تولید نظارت دارند.
وی تاکید کرد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز حساس از تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی بویژه مراکز تهیه بامیه و زولبیا، قنادیها و شیرینی پزی ها از جمله مأموریتهای محوری در طرح سلامت رمضان و رعایت پروتکل های بهداشتی میباشد.
وی در پایان ضمن تشکر ادارات ذکر شده خواستار همکاری اعضا ستاد کرونا در این زمینه با شبکه بهداشت درمان شدند.




